Når det kommer til opvarmning af dit hjem på en effektiv, miljøvenlig måde, er Bosch varmepumper et rigtig godt sted at start. Vi er stolte af at være samarbejdspartnere med Bosch, og kan levere Bosch luft til luft varmepumper og Bosch varmepumper luft til vand i Svinninge, Holbæk, Kalundborg og resten af Sjælland. 

Vi har hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS mere end 50 års erfaring i faget, og ved hvad kvalitet er. Derfor byder vi blandt andet på Bosch varmepumper. Vi er samtidig godkendte VE-installatører, hvilket er et kvalitetsstempel og sikrer vi kan installere dine varmepumper på en helt korrekt måde. 

Bosch varmepumper 

Med en Bosch varmepumpe luft til vand, udnytter du den omgivende luft omkring dit hjem, til at opvarme dit hjem. Samtidig kan du med en Bosch luft til luft varmepumpe både opvarme og nedkøle dit hjem. Begge pumper har sine fordele, men de fungerer begge bedst i forskellige situationer. 

Bosch varmepumpe luft til vand er lavet ligesom du måske kender andre luft til vand varmepumper, her får du dog kvalitetsstemplet af Bosch med, der yder højeste effektivitet. Bosch varmepumpe luft til vand er til dig med et helårshus af normal eller større størrelse. 

Med Bosch varmepumpe luft til luft, oplever du igen at de opfylder de samme behov som du kender ved den almindelige luft til luft varmepumpe. Igen får du dog det med, at Bosch leverer en ekstrem god ydeevne. Bosch luft til luft varmepumpe er til dig, der enten har en mindre bolig, eller eventuelt ønsker en effektiv og bæredygtig energikilde til dit sommerhus. 

Oplev fordelene med Bosch varmepumpe luft til vand og luft til luft

Bosch varmepumper luft til vand og luft til luft er kendt for deres høje energieffektivitet og bæredygtighed. De er især kendt for at være pålidelige, effektive, og kan derfor bedre udnytte energien den genererer. Du kan med andre ord sige, du ikke kan gå helt galt ved at investerer i en Bosch varmepumpe luft til vand eller luft til luft. 

Af mærket Bosch, tilbyder vi varmepumper indenfor følgende: 

En investering i din fremtid 

Med Bosch får du en pålidelig og effektiv varmepumpe. Er du klar til at tage det næste skridt mod en energieffektiv opvarmningsløsning, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os på 41 26 40 87 eller på jens@vejrhojenergivvs.dk , og så står vi klar uanset om du har brug for en konsultation, rådgivning, eller om du er interesseret i et uforpligtende tilbud. 

Kontakt