Mere end 40 års erfaring i branchen

Daglig leder af VEJRHØJ Energi & VVS ApS Jens Christiansen har været i VVS-branchen i mere end 40 år og har tillige mange års erfaring som energiinstallatør. Det giver virksomheden en rygrad af ekspertise og dybdegående faglig viden om de enkelte løsninger. Virksomheden har pt. 4 (+1 mere de kan kalde ind) dygtige og servicemindede medarbejdere, som alle er faglærte inden for energi og VVS.

VEJRHØJ Energi & VVS ApS har base i Hørve, men kører gerne til opgaver på hele Sjælland og Sydhavsøerne. Vores kunder er primært private boligejere. Vi løser dog også opgaver for eksempelvis boligselskaber og andre erhvervskunder.

Vi lægger vægt på god kundeservice og vejledning af vores kunder. At skifte energiløsning kan virke uoverskueligt, men vi guider dig gennem hele processen og tager hånd om alt fra A til Z.

Det betyder f.eks., at vi kender de forskellige regler og forretningsgange, når det drejer sig om byggetilladelser og ansøgninger til kommunen – og gerne påtager os denne opgave for dig. Når installationen kræver gravearbejde – som eksempelvis etablering af jordvarmeanlæg – så sørger vi for at have entreprenøren og evt. en anlægsgartner med, hvis du ønsker det.