Skal du have udskiftet dit gasfyr? Eller skal du have installeret fjernvarmeanlæg?

VEJRHØJ Energi & VVS ApS har stor erfaring og ekspertise indenfor både udskiftning af gasfyr og installation af fjernvarmeanlæg. Vi yder professionel rådgivning, så du får den helt rigtige løsning til din bolig!

I begge tilfælde kommer vi på besøg og taler med dig om projektet, samt gennemgår dit hus sammen med dig. Så laver vi en varmetestberegning, så vi kan vejlede dig bedst muligt i valget af det helt rigtige anlæg til din bolig. Vi oplever ofte at især fjernvarmeanlæg er dimensioneret forkert til husets størrelse og indretning, så det er selvfølgelig noget, vi har ekstra fokus på. Vi dimensionerer dit nye anlæg, så du får optimal udnyttelse af energien.

VEJRHØJ Energi & VVS ApS er Bosch klimapartner (Bosch Climate Partner), hvilket er din garanti for kvalificeret rådgivning, veludført arbejde og energieffektive produkter.

Gasfyr

Hvis dit gamle gasfyr trænger til udskiftning, står vi gerne for opgaven. Vi guider dig til at finde et nyt gasfyr, som er ideelt til lige netop din bolig, og opfylder dit behov for opvarmning. Vi står selvfølgelig også for de obligatoriske serviceeftersyn af dit gasfyr.

Fjernvarme

Fjernvarmenettet udbygges stadig, og måske er det blevet muligt for dig at få fjernvarme i din bolig? Vi installerer dit fjernvarmeanlæg, så du fremover kan få billig og miljøvenlig energi. Som sagt går vi højt op i at dimensionere dit anlæg rigtigt, så ingen energi går til spilde.