Når det kommer til opvarmning af boliger og dit hjem, mener vi selv at varmepumper er revolutionerende. De kan effektivt og smart udnytte energien fra omgivelserne udenfor dit hjem for at opretholde den ønskede temperatur indenfor. Det effektive ved dem er også at de på sigt er utrolige energibesparende, og kan sammenlignet med ældre olie- og gasfyr give dig energibesparelser på ca. 60-70%. 

Hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS har vi den overbevisning at varmepumpe er en af de bedste løsninger, når det kommer til energi. Vi leverer og sørger derfor for installationer af varmepumper, og har med vores 50 års erfaring og som godkendt VE-installatør den rette ekspertise til at levere et produkt der holder, og som du kan blive tilfreds med.  Vi sørger for installation af varmepumpe i Svinninge, Holbæk, Kalundborg, og hører gerne fra dig, skulle du befinde dig på resten af Sjælland. 

Kontakts os allerede i dag

Hvorfor vælge en VE-Installatør?

Vi er meget stolte af vores mange års erfaring, at vi altid leverer service og produkter af høj kvalitet, men også over at kunne agere som godkendt VE-installatør. En af fordelene ved at være VE-godkendt, betyder at vi kan garantere dig en installation af varmepumpe udført af højeste kvalitet. 

VE mærket er lavet til og for dig som forbruger, så du nemt kan identificere firmaer der er kvalificeret til at varetage opgaver inden for energianlæg. Du er derfor garanteret en installation udført af en virksomhed der er specialiseret inden for montering og installation af varmepumper og vedvarende energianlæg, hvis du vælger at benytte os som din samarbejdspartner. Vi kan derfor garantere dig:

  • Certificeret arbejde
  • Høj ekspertise og mange års erfaring
  • Glad og tilfreds kundeportefølje 
  • Konkurrencedygtige priser 

Efter installation af varmepumpe 

Efter vi har været ude og byde på en installation af varmepumpe til dig, vil vi samtidig give dig gode råd med på vejen, så du sikrer dig et anlæg der holder. Varmepumper kræver typisk minimal vedligeholdelse, men det er alligevel en god ide at tjekke op på dit nye anlæg en gang imellem. 

Regelmæssig service er selvfølgelig optimalt, dog ikke helt nødvendigt, men kan hjælpe med at opretholde ydeevnen på din varmepumpe. Tjek derfor op på den i ny og næ, er der store problemer yder vi også service på varmepumper hos os.

Skulle uheldet være ude, hvor skader og fejl er sket på dit anlæg, tilbyder vi hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS 5 års varmepumpegaranti på alle varmepumper vi leverer, og kommer derfor ud og sørger for den er optimal igen. 

Få din installation af varmepumpe hos os

Lad os stå for din installation af varmepumpe, så sørger vi for at den er monteret korrekt. Har du nogen som helst spørgsmål angående selve processen, eller hvilke varmepumpe anlæg der passer til din situation, om det er jordvarmeanlæg, luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe, står vi også til rådighed. Ring til os på 41264087 eller skriv på jens@vejrhojenergivvs.dk for mere information. 

Få et tilbud her