Jordvarmeanlæg er en bæredygtig opvarmningsmetode, der efterhånden stiger i popularitet i de danske hjem. Jordvarme er en opvarmningsmetode der udnytter jorden omkring din boligs jord, til at generere varme. Brugen af jordvarme er tilgængelig året rundt, og er ikke kun effektiv men også en miljøvenlig opvarmningsmetode. 

Hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS er vi med dig hele vejen, uanset hvilken type af varmepumper du har behov for til din bolig. Vi tilbyder levering og installation af jordvarmeanlæg i Svinninge og områderne omkring, som Holbæk, Kalundborg, men også resten af Sjælland. Vi tilbyder samtidig også installation og montering, samt service. Vi kan stolt skilte med vores 50 års erfaring inden for faget, samt at være godkendte VE-installatører. 

Kontakt os allerede i dag

Hvad får du med et jordvarmeanlæg 

Jordvarme fungerer ved at udnytte jordens naturlige varmekapacitet. Den trækker en frostvæske gennem jordvarmeslanger i anlægget, der er begravet i jorden. Væsken absorberer herefter varme fra jorden, overfører bagefter den til din bolig, og opretholder på den måde en effektiv opvarmning hele året rundt. 

Anlægget har en lang række fordele, hvilket også er årsagen til at opvarmningsmetoden efterhånden oplever stigende popularitet. Du kan blandt andet opleve:

 • Energibesparelser:
  En af de største fordele du vil opleve ved et jordvarmeanlæg, er de tydelige langsigtede energi- og omkostningsbesparelser. Da udnytter jorden omkring din bolig, kræver de minimalt energi sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder, såsom olie og gas. 
   
 • Konstant opvarmning:
  De kan uden problemer opretholde opvarmning året rundt, og er ikke påvirket af eksterne faktorer som vejrforhold. Det gør dem pålidelige, og byder dig på konstant komfort. 
   
 • Belejlighed:
  Sammenlignet med andre varmepumper, har jordvarmeanlægget også fordelen i at være en yderst belejlig forlængelse til din bolig. Det er nemlig meget begrænset hvor meget de fylder, eftersom de er kravet ned under jorden, samtidig støjer de ikke. Du vil derfor næsten ikke bemærke at du har anlægget installeret. 

Passer jordvarme til dine forhold?

Jordvarmeanlæg er meget alsidig og kan passe til de fleste situationer, men er typisk til dig der har et stort hus, som du har planer om at blive boende i over længere tid. Den adskiller sig også fra de andre varmepumper ved at have en ekstrem god ydeevne. 

Et jordvarmeanlæg har altså en masse fordele, men det kommer også med en bekostning. Vælger du luft til vand vil prisen typisk være lavere, og endnu lavere hvis du vælger luft til luft, som er den mest økonomiske løsning, når det kommer til varmepumper. 

Få dit jordvarmeanlæg igennem VEJRHØJ Energi & VVS ApS

Mangler du en pålidelig og yderst effektiv varmekilde, hjælper vi dig gerne. Ring til os på 41264087 eller skriv til os på jens@vejrhojenergivvs.dk, og så kan vi uden problemer stå for levering, installation og service. Har du nogen som helst spørgsmål eller søge rådgivning, står vi også klar til at hjælpe.
 

Jordvarmepumper