Luft til luft varmepumper er den ideelle løsning til både opvarmning og køling i dit hjem. Hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS forstår vi, at valget af opvarmnings- og kølingssystemer er en vigtig beslutning. Vi sørger derfor for professionel levering, installation og rådgivning af luft til luft varmepumper i Svinninge. Vi tilbyder desuden også vores services i nærtliggende områder såsom Holbæk og Kalundborg, men hører gerne fra dig uanset hvor på Sjælland du befinder dig. 

Hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS er vi specialister inden for energiløsninger, og har ekspertisen til at hjælpe dig. Med mere end 50 års erfaringen i branchen, kan vi med vores kompetencer hjælpe dig med at finde det rette anlæg. Vi er desuden godkendte VE-installatører, der betyder du kan søge om tilskud til din luft til luft varmepumpe.

Opnå energibesparelser

Der er i princippet mange gode grunde til, hvorfor man kunne overveje at anskaffe sig en luft til luft varmepumpe, men en af de mest overbevisende grunde til at vælge pumpen er dens potentiale til at reducere dine energiomkostninger betydeligt. Du vil blandt andet opleve: 

 • Økonomisk opvarmning og køling
  Luft til luft varmepumper er kendt for deres energieffektive opvarmnings- og kølingsevner. Ved at udnytte den omgivende luft som en varmekilde om vinteren og som en kølekilde om sommeren kan du opnå en behagelig indendørstemperatur året rundt uden at sprænge budgettet.
   
 • Reduceret energiforbrug
  Disse varmepumper bruger kun en brøkdel af den energi, der kræves af traditionelle opvarmningsmetoder som elvarme eller oliefyr. Dette betyder, at dit energiforbrug og dermed dine regninger vil falde markant.
   
 • Klimavenlig drift
  Ved at minimere dit energiforbrug reducerer du også dit økologiske fodspor. Luft til luft varmepumper er miljøvenlige og udleder færre skadelige emissioner sammenlignet med konventionelle opvarmningsmetoder, hvilket gør dem til et bæredygtigt valg for miljøbevidste forbrugere.

Så hvad gør en luft til luft varmepumpe?

Med en luft til luft varmepumpe, bliver der trukket varmeenergi ud af den udendørs luft, som herefter overføres ind til din bolig. Det opnås ved processen af lavtemperaturvarme, der omdannes til højtemperaturvarme. Overførslen af varme sker med minimalt energitab, hvilket gør varmepumper meget effektive.

Du skal heller ikke bekymre dig om, hvor højt eller lavt temperaturen udenfor skal være, før pumpen kan fungere optimal, de kan nemlig også trække varmeenergi ud af luften, selv ved lave temperaturer. Dette gør dem specielt utrolig velegnet til det danske klima, vi alle kender til ofte ikke at være i den høje ende, når vi taler om temperaturer. 

Er en luft til luft varmepumpe løsningen for dig?

Der er stadig det store spørgsmål om, hvorvidt anlægget kan betale sig, hvilket vi har et klart og tydeligt svar på. Luft til luft varmepumper har typisk en kort tilbagebetalingstid, hvor du højst sandsynligt vil bemærke at de lave driftsomkostninger kan gøre anlægget til en fornuftig investering, der tjener sig hurtigt ind igen.

Den indledende investering kan selvfølgelig virke en smule betydelig, men på sigt giver anlægget besparelser blandt andet på grund af sin lange levetid og minimale vedligeholdelse. 

Tag det første skridt i dag 

Er du den mindste smule nysgerrig, hører vi altid gerne fra dig, uanset hvilke spørgsmål du har. Vi leverer rådgivning og sparring, til hvorvidt vores service og produkter kan være løsningen for dig. Er du yderligere interesseret, tilbyder vi dig også et uforpligtende tilbud. Kontakt os derfor på 41 26 40 87 eller på jens@vejrhojenergivvs.dk , og lad os tage en snak. 
 

Vi installerer også søvarme-anlæg - læs mere her.

Varmepumper Bosch


Varmepumper Samsung