Med tiden hvor energiomkostninger er en faktor der bliver så småt ved at stige, og hvor der samtidig er en stigende interesse for bæredygtige energiløsninger, er en luft til vand varmepumpe en ideel opvarmningsløsning. 

Vi hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS er din ekspert indenfor energiløsninger og tilbyder levering og installation af luft til vand varmepumper i Svinninge og nærtliggende byer som Holbæk og Kalundborg. Befinder du dig i resten af Sjælland, hører vi altid gerne fra dig. Vi tilbyder blandt andet 50 års erfaring og er godkendt VE-installatør.

Fordelene ved installation af en luft til vand varmepumpe 

Der er mange fordele ved at anskaffelsen og installation af varmepumpen, men vi vil prøve at remse nogle af de mere essentielle op. 

 • Energibesparelser 
  En af de mere bemærkelsesværdige fordele, og som gør luft til varmepumpen til en utrolig populær løsning, er dets evne til at byde på betydelige energibesparelser. Modellerne vi tilbyder, har en ekstrem effektiv teknologi, der betyder at anlægget i nogle tilfælde kun kræver en brøkdel af energi, som andre traditionelle opvarmningssystemer bruger.  
   
 • En økonomisk investering på sigt
  Der er selvfølgelig en initial investering ved anskaffelse af en luft til vand varmepumpe, men dette vil du opleve uanset hvilket energianlæg du anskaffer dig. Med en luft til vand varmepumpe vil du med energibesparelserne på sigt, tjene start omkostningerne ind igen, og mærke besparelser på energiregningen.
   
 • Bæredygtighed
  Med anlægget vil du med god samvittighed reducere din miljøpåvirkning, da den har en lavere udledning af CO2-emissioner sammenlignet med fossile brændstoffer. 

Hvordan virker den?

Luft til vand varmepumper udnytter varmeenergigen i den omgivende luft ved hjælp af kompressor og varmeveksler. Det gør det muligt at opvarme vand, som distribueres til dit hjems varmesystem. Du kan derfor selv når termometeret falder, trække varmeenergi fra luften og levere den til dit opvarmningssystem. Dette er med til at gøre det til en pålidelig løsning året rundt. 

Spekulerer du over hvor meget strøm anlægget bruger, vil vi prøve at give dig svaret. Strømforbruget for en luft til vand varmepumpe varierer meget afhængigt af faktorer som din boligs størrelse, hvor godt den er isoleret og klimaforhold. Pumpen er dog kendt for dens energieffektivitet, og bruger betydeligt mindre strøm sammenlignet med traditionelle opvarmningssystemer. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Med en luft til vand varmepumpe fra os, kan du opnå komfortabel og energibesparende opvarmning til dit hjem eller din bolig. Kontakt os i dag på 41 26 40 87 eller jens@vejrhojenergivvs.dk for at høre nærmere, og så står vi vil altid klar med rådgivning, uanset hvilke spørgsmål du skulle have. Er du interesseret i vores løsninger, byder vi også altid på et uforpligtende tilbud. 

Vi installerer også søvarme-anlæg - læs mere her.