Med en varmepumpe får du et avanceret opvarmnings- og kølesystem, der udnytter luft og energi fra omgivelserne omkring til bolig, til at regulere temperaturen i dit hjem. Hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS sælger vi ikke bare forskellige typer af varmepumper, men tilbyder også montering af varmepumper. 

Vi har mere end 50 års erfaring inden for branchen, og er samtidig VE-godkendt installatør. Dette vil sige at vi har papir på, at vi kan installere vedvarende energianlæg med høj kvalitet. Søger du samtidig energisparetilskud, skal installationen udføres af en VE-godkendt installatør. Mangler du derfor en erfaren montering af varmepumpe i Svinninge, Holbæk, Kalundborg og resten af Sjælland, er du kommet til det rette sted. 

Kontakt os allerede i dag

Korrekt montering af varmepumpe

Når du har besluttet dig for at dit hjem eller sommerhus skal have en varmepumpe, er det herefter vigtigt at få den rette installation. En korrekt montering af varmepumpe er nøglen til at sikrer dig de ønskede resultater med dit nye anlæg. Skulle den blive fejlagtigt monteret, kan du risikere ineffektiv drift, et ellers øget energiforbrug en forventet og endda eventuelle irriterende skader på udstyret. 

Vi vil gerne sikre dig en problemfri oplevelse, og kan med vores erfaring sikrer dig en montering af høj kvalitet, hvor vi selvsikkert kan gå fra opgaven velvidende om at varmepumpen kommer til at opererer til sin fuldeste effektivitet. 

Valget af den rette varmepumpe til dig

Inden vi går i gang med montering af varmepumpe til dit hjem, er det selvfølgelig først vigtigt at vælge den rigtige varmepumpe der kan opfylde dine behov. Her er nogle overvejelser du kan gøre:

  • Overvej dit varmebehov
    Ved valget af den rette varmepumpe, er det vigtigt at tage stilling til dit hjems varmebehov. Det kan være størrelsen og isoleringen af dit hus. Er det et mindre hus, med god isolering kan en luft til luft varme pumpe fx opfylde dit behov. 
     
  • Miljømæssige faktorer
    Faktorer som klima og placering kan også spille en stor rolle. Luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper har hver deres formål og passer til forskellige situationer. Spørg endelig os til råds, og så skal vi nok hjælpe dig.

Lad os stå for din montering af varmepumpe 

Uanset om du har brug for jordvarmeanlæg, en luft til luft eller luft til vand varmepumpe, vil vi levere et produkt der holder og yder til sin fuldeste effektivitet. Har du brug for en montering af varmepumpe, hører vi gerne fra dig på 41264087 eller på jens@vejrhojenergivvs.dk. Står du med hvilke som helst spørgsmål, om end det vedrører processen eller hvilken type der passer til dine forhold, hører vi meget gerne fra dig. 

Kontakt