Hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS er vores passion omkring vedvarende og bæredygtig energi, derfor byder vi ikke kun på de forskellige typer af varmepumper, men sørger også for at være din pålidelige leverandør af solcelleanlæg i Svinninge, Holbæk, Kalundborg, men hører også fra dig i resten af Sjælland.

Med solceller genererer du solenergi ved at udnytte sollys. Solcellerne fungerer ved hjælp af processen kaldet fotovoltaik, der er omdannelsen af lys til elektrisk energi. Når sollys rammer solcellen, absorberer anlægget energien og kan derefter omdanne sollyset til en elektrisk strøm, som du bagefter kan gøre frit brug af til din husstand. 

Kontakt os allerede i dag

Solcelleanlæg med VEJRHØJ Energi & VVS ApS

At investere i solceller som din energikilde har en række fordele, du kan blandt andet opleve: 

 • Besparelser på elregningen
  En af de mest populære grunde til at installere et solcelleanlæg på din bolig, er de betydelige besparelser du kan opleve på din elregning. Solcellerne producerer egen strøm, så du slipper i en stor grad for behovet af at købe elektricitet igennem eksterne leverandører. Du kan derfor opleve lavere månedlige el-udgifter. 
   
 • Reduktion af CO2-udledning 
  Solenergi er en ren og bæredygtig kilde til elektricitet, hvilket gør det til en attraktiv løsning. Er du derfor miljøbevidst eller ønsker at reducere dit klimaaftryk, kan brugen af din helt egen solenergi være en rigtig god løsning. 
   
 • Øg din ejendomsværdi
  At investerer i et solcelleanlæg, kan siges at være en slags tilbygning til dit hus, og derfor også være en investering i din bolig. Anlægget kan i langt de fleste tilfælde have en positiv indvirkning på din ejendoms værdi, da den repræsenterer besparelser af el på langt sigt.
   
 • Selvforsynende
  Med et solcelleanlæg får du muligheden for at være mere selvforsynende med din elektricitet. Du behøver derfor ikke være afhængig af eksterne udbydere, og få hovedpine af pludselige prisstigninger eller eventuelle strømafbrydelser. Med solceller kan du potentielt også genererer mere strøm end du forbruger, her har du muligheden for selv at sælge strømmen. 

Hvad kan vi gøre for dig?

Med et samarbejde med VEJRHØJ Energi & VVS ApS, får ekspertise og erfaring. Vi har arbejdet med VVS og energi i mere end 50 år, og kan derfor garantere dig professionel og kvalitetsbevidst service. Vi har samtidig i vores sortiment nøje udvalgt hvilke anlæg vi vælger at udbyde, og anvender kun kvalitetsprodukter. 

Vi ved lige præcis hvordan, og hvad der skal til for at sikre en installation der holder. Du får derfor en montering af dit solcelleanlæg, der er installeret til at holde. Vi har samtidig arbejdet med utallige projekter, hvilket betyder vi kan tage imod de fleste typer af huse og tage.

Vi kan også hjælpe dig med blandt andet montering af varmepumpe og varmepumpe

Få dit solcelleanlæg hos os

Skal vi være din samarbejdspartner og leverandør af solcelleanlæg til dig, hører vi gerne fra dig på 41264087 eller på jens@vejrhojenergivvs.dk. Har du nogle spørgsmål angående processen, hvorvidt dit hus er beregnet til installation eller noget helt andet, hører vi også meget gerne fra dig!
 

Kontakt