Hos os vil vi på bedste vis helgardere dig, når det kommer til alt med varmepumpeanlæg. Vi er derfor med dig på hele vejen, fra rådgivning, levering af anlægget, installation og montering, men også efter pumpen er sat op i din bolig. Skulle uheldet være ude og dit anlæg ikke fungerer optimalt, tilbyder vi hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS varmepumpe service i Svinninge samt nærtliggende områder som Holbæk og Kalundborg. Har du brug for vores services på resten af Sjælland, hører vi også meget gerne fra dig. 

Varmepumpe service, hvorfor er det vigtigt?

Varmepumpe service, om end det er på jordvarmeanlæg, luft til luft eller luft til vand, er med til at sikre dens pålidelighed og effektivitet. Det kan også være uheldet er ude og dit anlæg er blevet ineffektiv, her behøver du nødvendigvis ikke at anskaffe dig en helt ny, men kan i stedet få anlægget repareret. En service af varmepumpe kan også være med til at komme i forkøbet af potentielle problemer. Med vedligeholdelse kan du blandt andet opnå:

 • Optimal ydeevne: 
  Med en vedligeholdt varmepumpe får du en enhed, der fungerer bedre og levere hurtigere opvarmning eller køling i dit hjem. 
   
 • Energibesparelser:
  En varmepumpe der er godt vedligeholdt, øger anlæggets ydeevne og reducerer energiforbruget, hvilket vil sige lavere elregninger.
   
 • Forlænget levetid:  
  En vedligeholdt varmepumpeanlæg kan samtidig øge levetiden på enheden.

Hvad du får hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS

Vi sørger altid for at udføre varmepumpe service med en professionel tilgang. Vi har kvalificerede teknikere, og er samtidig godkendte VE-installatører, og kan derfor forsikre dig en grundig service. Vi tager højde for og inspicerer kompressoren, varmeveksleren og ventilationsventilerne i anlægget, og udskifter eventuelle slidte eller defekte dele. 

Det anbefales generelt at planlægge service på din varmepumpe én gang om året, men det kan variere afhængigt af flere faktorer, såsom hvilken type varmepumpeanlæg du har, eller hvilke miljøforhold den har stået imod. De fleste varmepumper forventer man at kunne fungere helt problemfrit i 15 til 20 år med regelmæssig vedligeholdelse. 

Få din varmepumpe service hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS

Har du brug for varmepumpe service, lige meget om det er til jordvarme, luft til luft eller luft til vand, hører vi gerne fra dig på 41 26 40 87 eller på jens@vejrhojenergivvs.dk. Har du blot nogle spørgsmål, står vi også klar til at hjælpe dig. 

Kontakt