Er du interesseret i at opgradere eller forny varmesystemet i dit hjem og samtidig opnå besparelser på energiregningen, har vi hos VEJRHØJ Energi & VVS ApS den rette løsning til dig. Vi er godkendt VE-installatør og har mere end 50 års erfaring indenfor VVS og energi. Vi tilbyder energiløsninger af blandt andet varmepumper i Svinninge samt nærtliggende områder såsom Holbæk og Kalundborg. Befinder du dig på resten af Sjælland, hører vi altid gerne fra dig. 

Reduktion i elafgiften

Overvejer du at skifte til varmepumpe, vil vi gerne hjælpe til. VEJRHØJ Energi & VVS ApS leverer grøn energi i mange forskellige afskygninger – og vi bidrager med kvalificerede råd og vejledning, så du kommer godt i mål med dit projekt.

Skifter du til en varmepumpe som hovedvarmekilde til opvarmning af din helårsbolig, kan du få en reduktion i elafgiften for den del af dit elforbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år. Reduktionen i elafgiften er på 82,13 øre inkl. moms pr. kWh efter 1. maj 2018. Det bliver hurtigt til 3.000 kr. i årlig besparelse i varmeregnskabet.

Vælg den rette pumpe til netop dit behov

Rigtig mange energirenoveringer handler i dag om at omlægge fra oliefyr til varmepumpeteknologi. Det giver rigtig god mening for klimaet, og med energieffektive produkter sparer du samtidig på varmeregningen. Men skal du vælge jordvarme, luft til vand-varmepumpe eller luft til luft? Det afhænger både af din grund, din bolig og dit behov for energi. Vi gennemgår altid din bolig og dine energibehov med dig, så vi kan vejlede dig bedst muligt. Dermed bliver det nemt for dig at træffe et kvalificeret valg!

Kort sagt er valget om hvilken type varmepumpe anlæg du vælger ikke helt ligegyldigt, da der findes forskellige former af pumperne, der har hver sit formål. Fælles for dem er dog, at de alle er grønne alternativer til energikilder. 

Man kan dele varmeanlæg pumperne op i tre forskellige typer, hvilket er alle nogle vi tilbyder. Det er følgende:

Den store forskel er egentligt størrelsen af boligen, isoleringsforhold og fysiske forhold omkring. En luft til vand varmepumpe er til helårshuse, der er til dig der måske ønsker at udskifte dit gasfyr, og ønsker en effektiv energikilde til hele huset. En luft til luft varmepumpe er derimod til dig der ønsker opvarmning af mindre boliger, og går efter en billigere løsning.

Uanset hvad er du mere end velkommen til at kontakte os angående rådgivning, så tager vi højde for dine forhold, og kan fortælle dig om hvilken løsning der passer til dit hjem eller bolig. 

Hvad vi kan tilbyde dig

VEJRHØJ Energi & VVS ApS er Bosch Climate Partner og leverer og installerer udelukkende produkter af højeste kvalitet på markedet. Der vil altid være en udedel og en indedel, som selvfølgelig begge skal placeres hensigtsmæssigt. Uanset hvilken type varmepumpeteknologi du vælger, så sørger vi for alt fra først til sidst.

Vi laver den første varmetestberegning og dimensionering af anlægget, installerer anlægget ude og inde, samt instruerer dig i brugen. Ved jordvarme står vi også for gravearbejdet, og hvis du ønsker det, sørger vi for at koble en anlægsgartner på projektet, så din have kan blive reetableret efter graveriet. 

Lad os hjælpe dig i dag

Uanset hvilket anlæg eller pumpe der taler til dig, hører vi gerne fra dig. At finde ud af hvilken type der passer til dine forhold, ved vi godt kan være besværlig, derfor vil vi mere end gerne hjælpe dig. Ring til os på 41 26 40 87 eller skriv til os på jens@vejrhojenergivvs.dk, og så vil vi rådgive dig.
 

Vi installerer også søvarme-anlæg - læs mere her.

Varmepumper Samsung og Panasonic